Vi tog oss vatten över huvudet

Bilder från Pinterest

Idag när jag åkte hem från jobbet var jag tvungen att veva ner rutorna på bilen och det var då jag insåg att nu börjar alla bilresor med en AC som inte klarar av att förvandla den varma luften till kalluft. Blev faktiskt lite lycklig över det för nu slipper jag ju garanterat att frysa och så gick det upp för mig hur grönt det är ute och hur vackert det är just nu. Vilket dessutom betyder att sommaren äntligen närmar sig med enorma steg!

Som ni vet så försökte vi odla en egen ananasplanta här hemma, för de är så häftiga! Det gick sådär och efter tredje försöket insåg vi att det inte var vår grej att byta vatten varje dag och att vi lite granna tagit oss vatten över huvudet. Jag kunde förstås inte låta bli att sätta några citronkärnor i jord istället. Hoppas att det blir någonting av dem här iallafall, fast annars köper jag mig nog faktiskt en planta. Egen odlad eller köpt, ja vi får se men ett citronträd ska jag hur som helst ha.

Nu tänker jag avsluta det här inlägget med att be er om en sak.
Det är nämligen så att Edvins syssling Niklas Carson (även känd från Apollo5) är med i musiktävlingen "Self Made" där man vinner ett skivkontrakt och vi skulle bli jätteglada om ni ville ägna några få minuter till att rösta på honom. Klicka HÄR så kommer ni direkt till röstningen, som förstås är helt gratis. Tusen tack och ha nu en fortsatt bra måndagskväll!🌿!

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Åh vad kul och somrigt att plantera själv 😃
nouw.com/isabelw
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det är superkul😃
nouw.com/sofiewidegren