Vad heter den?

Den här växten är en favorit här hemma. Så himla lättskött och när den har vuxit till sig delar man lätt på den för att sen plantera i flera krukor. Vips så har man ännu fler.

Jag fick den första växten av en dam på mitt gamla jobb och nu har den vuxit så mycket att jag har placerat ut den i 6 st krukor. Perfekt ju!

Jag har sett att mormor och morfar har samma växter i deras fönster och nämnde för mamma en gång att det skulle vara roligt ha en som kommer från dem. Har inte tänkt så mycket mer på det, men igår knackade det på dörren och det var mamma som kom med leverans direkt från morfar. Med två krukor fulla av denna växt för dem tyckte han att jag skulle få, så glad jag blev!
Det blev också väldigt känslosamt eftersom att mormor somnade in i fredags, vilket jag fortfarande inte förstår, kanske inte vill förstå. Det känns fint att få ha två krukor med växter som mormor har haft i sitt köksfönster och skött om. Nu sitter hon nog på sitt moln och ler.🖤

Men vad sjutton heter växten nu igen?

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
men så fint gjort! beklagar sorgen 🌸
nouw.com/mihome
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tack, kram!❤️
nouw.com/sofiewidegren
Gunilla
,
Visste att det hette något med svärmors...., men att det inte var svärmorstunga eftersom de blir högre. Svärmors bandrosett-har jag googlat mig fram till.
Gunilla
,
❤️❤️❤️🙏🦋
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tack för att du googla så kag slipper fundera😘😂❤️❤️
nouw.com/sofiewidegren
Annika
,
Ååå så fint❤️ Absolut känslosamt och med tanke på att hon sa just dom orden till mig; att hon ska sitta på molnen och titta ner på oss❤️❤️❤️😘
deniseeelarsson
deniseeelarsson,

beklagar sorgen 😟 <3

nouw.com/deniseeelarsson