Utflykt

Vilken solig och härlig lördag vi fick idag. Jag har varit ledig och imorse vaknade jag pigg och helt utvilad, så jag gick ner och gjorde iordning frukost som bestod av gröt, kaffe och en uppiggande ingefärsshot. En suverän start på dagen.

Eftersom att jag och Edvin firar ett år tillsammans idag, så tog vi oss en tur till Skultuna mässingsbruk för att kika lite och sen åt vi en given räksmörgås på Å-Cafét. Låter nog som en liten pensionär när jag säger att jag älskar bilturer och små utflykter, men det är så mysigt och jag älskar det! Med oss hem fick vi en kaktus som jag ska visa sen. Det är faktiskt Edvin som just nu har cravings på kaktusar, men jag säger inte emot för jag tycker också att de är häftiga.

Snart ska vi göra oss redo för att åka iväg igen, för farfar fyller år så det är klart att han ska firas också! Vi hade tänk att bubbla på spa idag, men det får bli senare för det kommer ju flera dagar.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annika,
Grattis finingar på 1årsdagen❤️
www.mitthemivitt@blogspot.com
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tusen taxk😘♥️
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Grattis till er!! 😍
nouw.com/blackandwhiteliving
sofiewidegren
sofiewidegren,
poppy
poppy,
Åh grattis till er! ❤️Älskar också pensionärsutflykter haha 😃
nouw.com/poppy
sofiewidegren
sofiewidegren,
Va skönt att höra😂 Tack så mycket😍
nouw.com/sofiewidegren
jennieabrahamsson
jennieabrahamsson,
Tänkte på det igår ! Men eftersom Edvin sen läääänge lovat att jag skulle fira den dagen med er ville jag inte störa eran egen dag, vi har ju alla andra att träffas på 😍 grattis till er älsklingar 😘❤
nouw.com/jennieabrahamsson
sofiewidegren
sofiewidegren,
Jasså, ja vi får fira med dig en annan dag då😉 Tack våran älskling❤❤❤❤
nouw.com/sofiewidegren