Tillbakablick

Jag tycker att det är så kul att titta på gamla bilder och just nu fick jag syn på bilder som är tagna precis när vi hade rensat ur och börjat fixa inne i stora skräp-rummet, som idag är sovrummet.

Pappen i taket rev vi ner och under den fanns det råspont som vi tänkte måla vit, men det satte pappa stopp för och tur var väl det för det hade verkligen inte blivit snyggt.

Upp kom istället pärlspont och som vi (framförallt Edvin) slet, men det var värt varje timme. Här hade vi precis gjort klart taket. Vilken lättnad det var.

Efter spackling och slipning var det dags för tapetsering och innan dess skulle allt städas av så det var bara att dammsuga och torka alla utrymmen där allt damm gömde sig.

Här hittade vi sängen som skulle få ta plats i det nya sovrummet. Den skulle komma inom 8 veckor och då tänkte vi att vi helt klart skulle vara färdiga med sovrummet, men är det något vi har lärt oss under renoveringar så är det att man ständigt möts av problem (nya möjligheter), som gör att projekten tar lite längre tid än beräknat. Vi sov i lilla sovrummet i några veckor. Hoppade mellan kartonger och två sängar, men tillslut kunde vi ställa allt i ordning och som jag trivs i detta sovrum.

Det är svårt att förstå hur mycket som är gjort och vilken tid allting faktiskt tog. Taket var väldigt tidskrävande, men oj så bra det blev och det var värt all tid i världen.

  • Huset
  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer

Annika
,
Så fint..och katten trivs också😻😻
Gunilla
,
Ett helt nytt rum! Så fint! ❤️
elinamandasofie
elinamandasofie,
Är imponerad, vill veta allt om den här renoveringen. Jag är förälskad i detta hus!!
nouw.com/elinamandasofie
lihirvonen
lihirvonen,
Wow så fint det blev tillslut 😃
nouw.com/lihirvonen