Till fars dag

i samarbete med Getpersonal

Dear daddy,I have found my prince,But you will always be my king.

Om en vecka är det fars dag och jag tycker att det är så himla svårt att hitta något till pappa och grabbar överhuvudtaget, men här kommer ett tips på en hemsida till alla er som precis som jag har svårt att hitta presenter.

Hos Getpersonal.se hittar ni nämligen massor av fina presenter till alla pappor inför fars dag. Jag blev glatt överraskad äver utbudet och deras produkter. Det finns så mycket fint att välja mellan och eftersom att man kan skriva en personlig hälsning så blir presenten speciel just för din pappa. Man väljer alltså själv vad som ska graveras in till exepel "Världens bästa pappa", vilket typsnitt och storlek på texten man vill ha. Hur kul som helst och här nedanför ser ni bara lite av vad som finns att beställa hem. Whiskykaraff & Whiskyglas till finsmakaren, en Necessär till den som reser och ett Grillset i väska till den som gillar att stå vid grillen.

Jag vet att pappa läser min blogg IBLAND och det vore ju synd om han såg just det här inlägget nu, men jag har beställt en sån HÄR till honom och såklart har jag även graverat en text på den. Jag tror att han kommer bli glad över att få något annat än bara mjuka presenter den här gången.

Kalsonger och strumpor i all ära, men Get personal istället och ge din pappa en fars dag-present utöver det vanliga du med.❤️ Hos Getpersonal är det alltid fri frakt och snabb leverans och det är ju bara ett stort plus i kanten.
  • Samarbeten
  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer