Till dig som har ångest

Jag har så många utkast där jag har börjat skriva av mig, men inte vågat publicera. Jag har skrivit långa texter om både ångest och depression men ångrat mig, eftersom att ingen vill läsa om det ändå. Folk kommer tro att jag vill ha uppmärksamhet. Så fel jag har haft. Så många det är som precis som mig lider av detta.
Det är just precis sånt här som behöver skrivas. Det har blivit så vanligt, men det är så lätt att dölja bakom ett leende. Det är oftast inget som syns eller märks utan det måste berättas. När det är så många som precis som mig mår dåligt så kan det inte vara mig det är fel på och därför är det så skönt att läsa andras texter. Jag blir så glad över att fler och fler faktiskt vågar berätta och poängterar att det absolut inte är något att skämmas över. Det gör mig motiverad till att också våga berätta och jag hoppas att ännu fler ska våga göra det.

Elly beskriver här nedan hur det kan vara att ha ångest och jag tänker att det är bra för andra att läsa hur man mår. För att skapa mer förståelse. Till dig som har ångest, det är absolut inget att skämmas över och du är verkligen inte ensam.

@elly.interior

  • Nära Skultuna

Gillar

Kommentarer

Annika
,
Nä inte är du/jag/man/nån ensam om det och jag hoppas att det en dag kan vara lika ”icke skamfyllt” att prata om som huvudvärk eller tandvärk. Bra gjort till de som berättar och heja Sofie👏🏻❤️❤️😘
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Ångesten är ett helvete. Och i och med att den inte syns så är det svårare när det gäller läkarintyg och annat. En person med benbrott behöver bara röntgas så blir han sjukskriven och alla förstår hans smärta. Vem förstår en leende persons ångest?
nouw.com/jossustravelpics
Elly
,
SÅ fint skrivet vännen och SÅ sant. Modiga du! Så fint att våga tillsammans med dig❤️. Heja dig! Heja oss! Puss!
moafidelie
moafidelie,
Ögonen tåras, för att jag tycker om dig så mycket. Och för att jag känner igen mig ännu mer ❤️
nouw.com/moafidelie
Lycklig
Lycklig,
Lider av ångest och skriver öppet om det i bloggen. ett sätt att få ur sig det man går omkring o tänker på. Vi är absolut inte ensamma. Hoppas det känns bättre imorgon 🙏🏼❤️
nouw.com/lycklig
Gunilla
,
❤️❤️❤️ Vår fina kloka dotter! ❤️❤️❤️
Julia
,
Tack för det här inlägget! Kram
Sagerudselden
Sagerudselden,
Så bar skrivet, psykisk ohälsa är vanligare än man tror. Jag kämpar sjölv med min dagliga ångest och oro och ibland har jag dagar sosm jag bara ligger i sängen och inte gör något och ibland har jag en bra dag då jag orkar klä på mig och gå utanför dörren <3 Kram!
nouw.com/sagerudselden