Söndag

Hej på er!
Idag har det ju varit toppen väder ute, så himla härligt va! Men eftersom att jag jobbade kväll, så passade vi på att måla vitrinskåpet som min mamma köpte när hon var i min ålder och nu har jag tagit över det med glädje. Riktigt pillrigt att måla om det, men bra blir det och resultat och färg får ni se sen. Jag skulle köpa lite täcktejp på färgaffären och tänkte inte på att det är stängt på söndagar, så det blev inget med det...
Men vet ni vad, det löste sig ändå för frystejp funkar precis lika bra! Jag hade aldrig testat det förut, men nu vet jag att det funkar och vågar därför helt klart rekommendera det. Det kan ju vara bra att veta ifall man inte har nån "riktigt" tejp hemma när man ska måla och det ska täckas här och där.
Hoppas att ni har njutit av solen ordentligt idag. Vi satt ute och fikade iallafall, så lite fick vi njuta av solen allt.

Nu ska jag sova och ladda om inför morgondagen. Jobb och mera målning står på schemat. Måste ju visa skåpet vi håller på och förvandlar, så slänger med en bild.
Godnatt med er!🌸

  • Huset
  • Nära Möklinta

Gillar

Kommentarer

nikelinds
nikelinds,
Ska bli kul att se resultatet! Tror att det blev jättefint med lite ny färg 😊
nouw.com/nikelinds
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det blir hur bra som helst. Lite nya knoppar blir som pricken över iet! 😍
nouw.com/sofiewidegren