Skåpet med perfekta mått

Skåpets gamla färg lyser lite lätt igenom

Som gjord för att stå här

Jag har länge tänkt att jag ska sälja vittsjö hyllan från Ikea för att istället ta in och måla om ett praktiskt skåp att ha pärmar i.
Nu händer det, för i måndags när vi hade strömavbrott i byn så passade jag och mina föräldrar på att leta fram ett gammalt skåp till mig. Tillslut blev det ett skåp som stod i mitt rum när jag var liten, som mina föräldrar köpte och som mamma målade om.
Nu får det komma till användning igen men den här gången ska det inte fyllas med leksaker utan med pärmar och andra kontorsgrejer som man vill gömma undan. Helt perfekt gjord för det och extra roligt att få väcka en sån här möbel till liv igen när den stått undangömd i över 10 år. Vittsjö hyllan blev vi dessutom av med redan igår!

Skåpet är grundmålat så nu har jag bara luckor och lådor kvar att slipa för att sedan grunda dem med. Vilken färg det blir och hur skåpet såg ut innan ska ni också få se. Tror att det kan bli riktgt fint, plus att skåpet med sina perfekta mått är som gjort för att stå här!

  • Nära Sala SV

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
åh precis sådär vill jag med göra. Har ett skrivbord idag med massa pärmar men de är inte alls snyggt, ser alltid kaosartat ut även om man rensar.. 😊 men vet inte vad jag ska ha för skåp heller!
nouw.com/josefinelouise
moafidelie
moafidelie,
Blir så själaglad av det här.
nouw.com/moafidelie
Annika
,
Din lilla pysslare❤️😘