Se & lär av vårat misstag

Innehåller affiliate-länkar

Så här vill jag att granen ska få se ut den här julen! Wow Så fin!🖤

Har ni allt inför julen? Adventsljusstakar, julgardiner, tomtar, rätt outfit. Men har ni en julgransmatta då?

En julgransmatta kanske inte är det första man tänker på, men oj så viktig den är för det fick vi ta lärdom av förra året. När julen var över och det var dags att plocka bort granen och julgransfoten, så upptäckte vi att golvet hade blivit förstört och att vi varje dag skulle bli påminda om vart granen hade stått. Det hade blivit fuktigt efter att jag hade vattnat granen och därav blev det ett märke som inte har gått bort. Superfult, men så kan det gå!

”Klart man lägger under en matta under granen!” tänker vissa av er nu.
Ja det var dumt, men SOM TUR ÄR hade vi redan då planer på att lägga om golvet, så vi blev kanske inte jättebedrövade men det var så himla onödigt!
Så ni nu som tänker ”oj då” för att ni har ett nylagt golv eller helt enkelt inte har lust att byta golv, det här blir ett väldigt dyrt misstag och har ni ingen julgransmatta så GÅ och KÖP!

Här har ni tips på några som jag gillar och det finns faktiskt en matta för alla och alla sorters plånböcker om man bara kollar runt lite. Se och lär efter våran miss och se till så att mattan helst har förmågan att fånga upp vattnet. Aldrig mer en jul utan granmatta hemma hos oss i alla fall och vi beställde en direkt efter jul, så det ska bli kul att plocka fram den för jag minns inte alls hur den ser ut. Spännande!

  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer

nikelinds
nikelinds,
Jag köpte en julgransmatta på loppis för någon vecka sen. Kunde inte låta bli för den var så fin, men tvekade lite eftersom jag tyckte att den var lite dyr. Men nu, tack vare ditt inlägg, kan jag alltså känna att det var ett bra köp. Tack! Haha.
nouw.com/nikelinds
G
,
...och har inte julgransmattan fuktspärr, så kan man ju alltid klippa till lite plastad frotté och smyga in under mattan.😊