Pixers

I samarbete med Pixers

Är du i renoveringstnakar och ska tapetsera om där hemma? Vill du ta ut svängarna och ha något som ingen annan har? Eller vill du helt enkelt bara ha en riktigt häftig tavla att hänga upp på väggen? Då ska du kika in hos Pixers®.

Pixers är ett företag som hjälper dig att ta ut svängarna för att följa dina drömmar och ser till att de blir till verklighet. Pixers har ett oändligt antal fotografier, vilket gör att du kan få en personlig inredning. De har allt från tavlor till hela fotoväggar och deras tapeter i färg & form är något helt utöver det vanliga.

Pixers® hjälper dig att skapa magi och här nedan ser du några snygga tavlor som du kan klicka hem för att pryda dina väggar. Du väljer enkelt vilket tema och vilken stil du vill ha på tavlan och du kan dessutom fylla i din destination (alltså i vilket rum du ska ha tavlan i), så filtreras dina önskemål fram. Smart och smidigt.

Kika in på Pixers® och inspereras. Kanske hittar du den där tapeten som du vill ha i ditt nya sovrum, eller en tavla att hänga i vardagsrummet.

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
coolt!😃