Paper Town har slagit upp dörrrarna

i samarbete med Paper Town

Hej på er!

Äntligen får jag dela det här blogginlägget i samarbete med Paper Town som idag öppnar sin webbutik med helt otroligt fina posters!

Grundarna av Paper Town älskar konst och design i all dess form. De hade som dröm att få jobba med det de brinner för och att få dela med sig av detta till alla andra som älskar konst och som vill skapa en personlig prägel i sitt hem. Konst kan ju verkligen ändra en känsla helt i ett annars ganska neutralt rum.

Hos Paper Town hittar ni ett brett sortiment av posters och prints i form av fotomotiv, textmotiv och handmålade motiv. Deras motiv är skapade utav designers och fotografer från hela världen, men de har också många motiv som är skapade av dem själva på Paper Town.

Paper Town trycker alltid sina posters själva direkt på deras kontor & lager efter att kunden har lagt sin order - därav garanterar Paper Town kvalité och färg. Alla posters är tryckta på ett fint premiumpapper och levereras inom 1-3 dagar.

På instagram håller jag just nu en tävling tillsammans med Paper Town där du har chansen att vinna TRE valfria posters! Reglerna är enkla och på min instagram kan du läsa mer. Ta chansen och var med, för redan på söndag presenterar jag en lycklig vinnare. Kika in HÄR för att titta på deras fantastiska posters. Kramar!

Gillar

Kommentarer