Nya mattan till nya vardagsrummet

I samarbete med Kilandsmattor

Jag har aldrig haft en så himla mjuk matta förut

Snygg är den också!🖤

Den ska rullas ut på det nya golvet sen

Men jag kunde såklart inte låta bli att testa rulla ut den nu

Åh, har ni sett en sån gosig matta jag har här hemma nu?! I samarbete med Kilandsmattor har jag nämnligen provat mattan "Sarek-grå", som självklart finns i flera färger, men jag valde grått eftersom att det passa bäst här hemma.

Sarek är en handvävd ullmatta och det är väl helt perfekt med en matta av ull nu när det börjar bli kallt. Jag tyckte att mattan såg ut att vara en lite hårdare variant, men sen fick jag hem den, rullade ut den och oj så fel jag hade. De små bollarna som är tovade gör att mattan blir så himla mjuk och den är hur skön & gosig som helst att sätta fossingarna på. Jag har tidigare haft en ryamatta under vardagsrumsbordet, men den var ingenting jämfört med den här!

Jag är över förväntan jättenöjd med mattan och det som jag gillar mest är att den är enkel, vilket gör den sypersnygg. Enfärgad och inga krusiduller, den bara är där och höjer mysfaktorn till tusen. Min handvävda ullmatta Sarek-grå kommer bli perfek till det nya ljusa golvet i vardagsrummet, som så småningom ska läggas. Tills dess får den nog ligga uppe i gästrummet för den här är alldekes för gosig för att rulla ihop igen..


  • Samarbeten
  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Men alltså wow! Vad fantastiskt fin. Någon blir avis! ❤️
nouw.com/moafidelie
moalisamagnusson
moalisamagnusson,
Åh vilken matta! 😍
nouw.com/moalisamagnusson
emmel
emmel,
Så snygg matta 😍
nouw.com/emmel
MiHome
MiHome,
fantastisk fin! 😍
nouw.com/mihome
emiliamillan
emiliamillan,
Superduper snygg!!! Förstår allt att du är nöjd. 😊
nouw.com/emiliamillan