Nu ska vi bara

Vi är snart klara! Spackling och målning av lister står på tur, även murstocken ska målas men det är alltså bara det vi har kvar innan vi kan tapetsera. Det kändes så långt bort, men nu är vi snart där. Golvet täckte vi av för det blev så smutsigt efter allt spacklande och slipande på gipset så vi väljer att täcka om det istället inför målningen. Lite nyfikna på golvet var vi också och det ser bra ut! Lite blått är det fortfarande men det tar sig verkligen.

Tapeterna som ligger och väntar på att få ta plats på väggarna. Marinblått och vitt blir det i det här rummet. Gröna växter och mässingsdetaljer så tror jag att vi hittar rätt.

Här där garderoberna tidigare stod, kommer min skrivhörna vara. Det ser litet ut kanske, men här kommer jag få plats med ett 120 bord och det räcker toppenbra för mig. Ska bli så spännande att få ställa iordning!

Den lilla dörren bredvid den kommande skrivbordsplatsen leder till den platsbyggda garderoben som vi passar på att göra iordning också. Golvet har samma färg som resten av golvet i rummet och här inne ska det bli vitt med smart förvaring för en massa kläder och sängkläder.

  • Huset

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
ALLTSÅ MARINBLÅTT! Wow! 😍
nouw.com/moafidelie
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja vi hoppas att det blir toppen 😍
nouw.com/sofiewidegren
emmel
emmel,
Det kommer bli så fint 😊
nouw.com/emmel
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja vi håller tummarna!😃
nouw.com/sofiewidegren