Med några enkla medel

Den bortglömda lilla hörnan 

Ni vet ju att vi fixade golvet och tapetserade om här inne på kontoret för ett tag sen, som också är ett gästrum. Just den delen har blivit bortglömd, ser så tråkig ut och är inte speciellt inbjudande, men i ett senare samarbete ska jag piffa till det här. Kuddarna bara ligger där och väntar på att få kuddfodral, en sänglampa ska upp, kanske nån tavla och sängen ska bäddas med ett gosigt täcke och filtar. Med några enkla medel som dessa, tror jag att det kan bli en riktigt mysig hörna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag städa. Låter lite omvänt kanske men jag tycker absolut inte om att sova i blött hår och eftersom att jag låter det självtorka så tar det några timmar innan det är torrt helt enkelt.

Ha en fin kväll och ta hand om er!🖤

  • Nära Skultuna

Gillar

Kommentarer

nathaliepelz
nathaliepelz,
hur går det till när du pluggar till inredare?? vill du förklara lite mer fördjupat om vad man gör, och varför du gör det etc? vad för inredningsjobb vill du jobba med i framtiden? Är väldigt intresserad av det också och hade varit kul att veta då framtiden är något att fundera på för mig nu iom att jag slutar gymnasiet nästa år. Tack på förhand<3
nouw.com/nathaliepelz
elinnjl
elinnjl,
Ha en fin dag!
nouw.com/elinnjl