Måndag, igen?

Tomt gästrum efter helgen

Jag har haft en jättemysig och fin helg med familjen och släkten. Fullspäckade har dagarna varit men ändå är batterierna fulladdade!

Det började i fredags när vi tog en snabbvisit förbi Edvins farmor på fika och fick med oss en matta hem som hon har vävt. Den måste jag komma ihåg att visa er. En trasmatta helt i min smak.
Sen fortsatte fredagskvällen med att vi åkte och tände ljus på graven tillsammans med mamma, pappa och brorsorna och ännu senare på kvällen rullade kusinerna från huvudstaden in på gården för att sen sova här hela helgen. Det blev otroligt tomt när dem åkte igår och gästrummet stod tomt igen, men vi ses ju snart. 

På lördagen var alla på middag hos farmor & farfar och på söndagen bjöd vi hit alla på fika. En hel helg med släkten och jag älskar det!

Jag har varit ledig sen förra tisdagen och tänkte att jag skulle passa på att lägga massa tid på bloggandet, men så har det inte alls blivit. Jag har så gott som lagt alla sociala medier åt sidan istället och det var inte alls meningen, men så blev det och det har varit lite skönt.

Har varit trött länge så det var väl meningen att jag skulle ta ledigt från precis allt helt enkelt.
Man behöver ju det ibland.
Dagarna har gått fort och tre veckor till av att bara gå hemma och umgås med alla man tycker om hade inte varit helt fel, men så går det ju bara inte till och nu känner jag mig ändå piggare, så nu kör jag på igen!

Ha en fortsatt fin måndag!❤️

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Amelialund
Amelialund,
Hoppas du får en fin Måndags kväll <3
nouw.com/amelialund