Månaden som inleds med snö

Tänkte göra ett inlägg om höstmys, men utanför yr snön så det känns inte så passande.... Att november skulle komma ja det visste jag, men att snön skulle falla idag också, det visste jag inte. Är det officiellt vinter nu då?

Lite förberedd för kylan är jag nog ändå, för igår köpte jag varma polotröjor att gosa i, halsdukar & vantar att värma mig med och såklart massa doftljus att sprida ut i alla ljuslyktor här hemma. Det är några mysiga månader vi har framför oss nu. Visserligen mörka och kalla, men hela december framförallt är ju myset själv. Den månaden lyser vi upp med ljusstakar i fönstren. Ljusslingor hänger i trädgårdarna. Vi dricker glögg, äter pepparkakor, bakar, pysslar, slår in paket ja hela månaden förbereder vi inför julafton och jag tycker att det är så mysigt! 

Men först ska vi ju ta oss igenom november. Snön som faller nu blir bara blask, men snart är den nog här för att stanna. Ett vackert vinterland är vad vi har att vänta oss.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Jag älskar november och december! Januari och februari är två månader jag fasar över, alltid så kallt och blåsigt och inget särskilt att se fram emot.. Ha en fin kväll!!
nouw.com/blackandwhiteliving
sofiewidegren
sofiewidegren,
Jag håller med!! Dock så är det en dag i februari som jag starkt gillar, min födelsedag hehe! Annars är det som sagt ingen månad att hurra för! Ha en fin kväll du med!! 😃
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Ja men då förstår jag att du tycker om februari lite mer. Själv är man ju oktoberbarn så jag ser mest fram emot hösten 😉 men nu är det ingen kul födelsedag förens om 3 år när man blir 25. Haha!
nouw.com/blackandwhiteliving
EKblogg
EKblogg,
Så mysigt! Jag älskar snö!
nouw.com/ekblogg
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det är faktiskt mysigt när flingorna faller och marken blir vit 😃
nouw.com/sofiewidegren
hemmahoshelena
hemmahoshelena,
Åh men åh vad mysigt!! Ljus, polotröjor, halsdukar, glögg och allt det där!! Blir alldeles lyrisk, haha. Köpte ett doftljus från Ikea som luktar pepparkaka, DET om något sprider verkligen julkänsla och mys i hela hemmet! 😃
nouw.com/hemmahoshelena