Lördagsbukett & lördagsbad

En lördagsbukett i form av hortensia fick också följa med hem

Hej på er!
Jag kom just hem från Västerås och PLANTAGEN! Åkte till blomsterlandet för några veckor sen, för att köpa hem fiolfikusar med ut kom jag med, inga fiolfikusar.
@blackandwhiteliving tipsade om att hon har köpt sina fiolfikusar från plantagen, så jag höll tummarna på att de fanns i Västerås också och ja äntligen har jag några fiolfikusar att ställa här hemma! Det får bli en till tur dit någon gång, för jag vill ha flera.

Edvin skriver högskoleprov idag, så jag åkte in för att luncha med honom och jag är glad att det var jag som åkte vidare sen och inte tvärtom. Usch för högskoleprov och ni som skriver det idag förtjänar en riktigt härlig lördagskväll sen och en stor klapp på axeln minst sagt.


En lördags-badare

En till som ska ha en klapp på axeln är Theo som var så stilla och duktigt när han nyss blev tvungen att duscha...
Jag hann bara öppna toalocket så satt han där i med bekymrade ögon. Det är andra gången som han hoppar ner i toan den rackaren. Vilket såklart är mindre bra, men jag har aldrig varit med om en katt som är så duktigt på att duscha.
Sen är det inte lika roligt att vara inlindad i en handduk. Bilderna blev suddiga men jag tror inte att man kan missa hans missnöje på sista bilden! Haha

Gillar

Kommentarer

blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Åh vad bra!! Jag är supernöjd med min stora jag haft i snart ett år 😍👏🏼
nouw.com/blackandwhiteliving