Kommande tävling

Eftersom Sofie jobbar mycket den här veckan så tog jag initiativet att blogga åt henne istället. Jag är Sofies sambo Edvin och det är alltså jag som smyger fram på en och annan bild som laddas upp här på bloggen.

Måste också säga att det var extremt roligt att så många var med och tävlade om Tidö-Lidöbrickan som jag själv blev väldigt nöjd med. Nästa vecka på fredag, den 7 april så tänkte vi köra en till tävling som avslutas 14 april. Den här gången har jag gjort en ljusstake i ek och mässing. Designen har vi knåpat ihop själva och jag tycker faktiskt den blev riktigt snygg. Rent spontant så känns det som en perfekt gåva eller present till någon man tycker om, eller varför inte till sig själv. Den här gången höjer vi också ribban med att tävla ut två stycken ljusstakar till två olika personer, super va? Jag hoppas så många som möjligt vill vara med att tävla, för ju fler som är med desto större chans är det att vi fortsätter med dessa tävlingar. Faktum är att jag vid förra tävlingen gick runt och riktigt längtade tills jag fick lov att dra vinnaren och jag hoppas att känslan kommer vara likadan den här gången.

Fler bilder och hur du gör för att vinna tävlingen kommer upp här på bloggen nästa vecka, fredag den 7 april.

Hoppas ni vill vara med och tävla! // Edward

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
"Jag är Sofies sambo Edvin" "//Edward" Nu blev jag HELT förvirrad här! Men wow! Coolt att du tittar in och bloggar här. Och vilken fantastisk ljusstake. Den ska jag vara med och tävla om sen ☺️
nouw.com/moafidelie
sofiewidegren
sofiewidegren,
Jag heter Edvin men Sofie kallar mig hela tiden för Edward, så det var mest som en liten skojig grej. Men förstår att du blev förvirrad! Roligt att du tycker om ljusstaken i alla fall. Lycka till i den kommande tävlingen!
nouw.com/sofiewidegren