Köket och sovrummet

Köket

På den här köksbänken ska vi ha kaffebryggaren och tekokaren. Tänk att få brygga den första kaffekoppen när allt är klart

Till vänster ska en kyl och frys stå och längst bort till höger har vi ett platsbyggt skafferi, som rymmer MASSOR!

Här har Edvin spacklat en vägg och ser ni så många spikhål det är? Det här är dessutom bara en liten del av en hel vägg. Nämen förstår ni vilket hästjobb.

Sovrummet

Jennie har varit en klippa och målat så mycket här inne. Bröstlisten är färdigmålad och det ser så pampigt ut! De stora härliga fönsterna ser som nya ut nu när de är målade.

Hej på er,

Sitter i soffan framför tvn med en hund bredvid mig och en kaffe i handen. Dagens första kopp och den är ju allra godast den. Jag har varit förkyld i över en vecka och absolut ingenting har varit gott, inte ens choklad, men nu börjar smakerna äntligen komma tillbaka och ja kaffet smakar magiskt!

Under tiden som jag har varit sjuk har Edvin varit borta i huset som vanligt. Han kämpar på och har fått hjälp av våra vänner. Den tacksamheten är enorm och det har hänt så så så mycket på bara någon vecka. Allt som ska rivas i köket är borta och nu spacklas det för fullt. Sovrummet är färdigmålat och nästa steg är att TAPETSERA! Alltså wow va härligt. Får bilder skickade till mig och jag får hela tiden se allt som händer, men jag längtar ju efter att få vara med såklart.

Ha en härlig torsdag!

Gillar

Kommentarer