Köket fick sig ett lyft

Det började med att listerna uppe i sovrummet skulle slipas och målas, med det slutade med att vi stod i köket och tapetserade... Vad gjorde väl det för nu är äntligen tapeten uppe och det blev ett helt annat kök. Pappa kom förbi mitt i processen och även han såg ett helt nytt kök och då vet man att det är bra! Jag har ingen erfarenhet alls av tapetsering och Edvin har bara hängt upp ett par våder tidigare, men med ett noggrant underarbete så var det enkelt att sätta upp ändå.

Jag ska slänga upp lite före och efterbilder framöver, så ni får se förvandlingen från en gul, ganska ful tapet till en behaglig att vila ögonen på. Bordsskivan som Edvin har betsat passar så bra ihop med färgerna och jag är annars inte så mycket för blommigt eller mönstrat på tapeter, men i köket passar den här bra och med sina färger är den ju ganska diskret ändå. Inte för mycket och absolut inte för färgstark.

Listerna kan väl vänta ett tag till och även om allt ännu inte är helt klart i köket, så kan vi njuta av den fina tapeten vid frukostbordet imorgon.

  • Huset

Gillar

Kommentarer

hemmahoshelena
hemmahoshelena,
Fin tapet, den ser nästan ritad ut! 😊 Men så stor skillnad det kan bli med ganska så små medel!
nouw.com/hemmahoshelena
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja den passar bra här och gjorde verkligen jätteskillnad 😍
nouw.com/sofiewidegren
SannaSvanholm
SannaSvanholm,
Åh då fin tapet! 😍
nouw.com/sannasvanholm
sofiewidegren
sofiewidegren,
Jennie,
Duktiga ni är som kämpar och sliter! 😘
www.skummbanan.blogg.se