Klockan ringe 04.00

Godmorgon på er! Idag är jag verkligen uppe med tuppen och jag var så rädd att jag skulle försova mig så morgontrött som jag är, men det gick ju bra och nu är jag påväg mot jobbet!

Visst är det underligt hur livet kan ta en oväntad vändning ibland, helt upp och ner och bara sådär. För någon på ett bra vis och för en annan på ett helt förfärligt vis.
Mitt liv har helt tagit vändning och bara till det bättre. Nyligen sa jag upp mig, jag byter jobb och börjar även plugga och jag har inte bara kursstart idag utan jag har även min första dag på nya jobbet. En helt vanlig tråkig torsdag blev helt plötsligt jättespännande och den här dagen har jag sett framemot. Det blir ett pussel att få ihop vardagen framöver, men jag är helt säker på att det kommer gå så bra!

Igår åt jag en dunderfrulle i sängen men idag fick det bli lite kaffe och smörgås vid köksbordet istället. Inte alls lika mysigt men nästan lika gott. Jag har varit lite bortskämd med sovmornar varje dag, men nu är det slut med det. Det är även slut med kvälls- och helgjobb och det väger ju upp!

Ha en bra torsdag och ta hand om er!

Skärbrädan har Edvin gjort och jag använder den mest som bricka. Den är stabil och perfekt att servera på! Visst är den fin?

Gillar

Kommentarer

nygardens
nygardens,
Jösses! Hade aldrig orkat gå upp fyra tror jag ! 😳 eller jag gör ju det ofta med Agnes men sen kan jag ju somna om! Vart börjar du jobba någonstans? Skönt att slippa helger och kvällar! 😊
nouw.com/nygardens
sofiewidegren
sofiewidegren,
Haha ja men som du vet, jag är så pinsamt morgontrött och just nu inte alls stresstålig, så apotea var inget för mig🙈
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Usch jag tycker själv att jag går upp tidigt när jag börjar 06 och går upp 05 😂
nouw.com/blackandwhiteliving
sofiewidegren
sofiewidegren,
Haha ja fy det var verkligen inte min grej...😎
nouw.com/sofiewidegren
InspoInred
InspoInred,
Härliga bilder!
nouw.com/inspoinred
sofiewidegren
sofiewidegren,