Julklappar & mejl

Skulle skriva ett helt annan inlägg men kameran hade visat inget batteri, så då gör jag såhär istället och lägger ut det andra en annan dag.

Just nu sitter jag iallafall på kontoret och stänger ute ljudet från alla maskiner som låter ute i trappen. Snart ska vi hjälpas åt att sätta dit första delarna av nya räcket! Innan dess passar jag på att svara på lite mejl och kikar på julklappar. Ja ni hörde rätt, för jag ska nämligen vara ute i god tid i år och bara njuta av veckan som kommer innan jul. Brukar ägna den åt stress annars, men nu ska jag ha lite framförhållning.

Eftersom att kameran inte är laddad så bjuder jag på lite oredigerade bilder från kontoret och min monstera. Vilken kvalité det är på mobilkameran med fingrarna i kors. Hoppas att den nya telefonen går att beställa snarast, så att det går att levererera bilder med bra kvalité oavsett.

Nu ska jag slå på lite kaffe och ni får väl hålla lite utkik här för ska nog slänga iväg lite bilder på trappen sen. Kramar i mängder till er!🌿

Gillar

Kommentarer

madeleinekarlssson
madeleinekarlssson,
Fina bilder! 😊 Älskar monstera växter!
nouw.com/madeleinekarlssson
sofiewidegren
sofiewidegren,
tack! Ja de är magiska!😍
nouw.com/sofiewidegren