Jordgubbar & krans

Här har förberedelserna inför den här dagen varit i full gång och imorse åkte vi in till stan. Stod i 40 minuters kö för att köpa jordgubbar, men det var det helt klart värt det för gu så goda de är! Eller ja, Edvin stod i kön och jag passade på att handla det sista när vi insåg att det var onödigt att båda skulle stå och köa.

Årets krans som jag ska ha heeela dagen är blå och vit. Jag har alltid haft en vit/rosa krans i håret, så nu bryter jag lite på den trenden. Satt med den längre än tänkt för jag kom inte på hur jag skulle göra, men till slut var den klar och jag fick stressa för att hinna klart med mig själv också.

Nu är vi påväg till sätrabrunn för att se när midsommarstången kommer på plats och sen blir det dans. Igår städade vi av magasinet där festen och firandet fortsätter med familj och vänner. God mat och 5-kamp och mer dans är vad kvällen har att bjuda på.

GLAD MIDSOMMAR till er och njut av dagen oavsett väder!🌸💗🌿

Gillar

Kommentarer

ahlberglinn
ahlberglinn,
Oj, vilken kö! Kan tänka mig att det är galet mycket människor som vill ha färska jordgubbar idag, haha! Härlig krans, tycker det blev superfint med blått och vitt. 😊
nouw.com/ahlberglinn