Jag ska byta tyg på

Helt otroligt att vi snart går in i maj! Jag såg på träden idag när jag åkte till jobbet, att det börjar bli grönt på riktigt nu. Vilken tid vi har framför oss. Så härligt!

Med våren & solen kommer lusten att göra om ännu mer hemma. Den här gången ska jag byta tyg på en lampa som pappa hade i förvar. Just nu har den ett vitt glansigt tyg, men jag ska ge mig på att försöka göra den lite snyggare med något av dessa fina tyg i linne och jag tror att det lutar åt det lite mörkare. Har inte kunnat ta ett beslut men efter en rådfrågning på Instagram igår så leder den mörka. Tror det kommer bli jättebra.

Äntligen är det fredag och trots att jag har jobbhelg så känns det bra. Vi får besök hela helgen och min tanke är att helgens projekt får bli att städa av och göra fint uppe på balkongen. Min favoritplats hela våren & sommaren!

Det va kul att få skriva lite igen, det var ett tag sen och det verkar som att även lusten till att blogga kommer såhär års också. Hurra för det!
Önskar er en fantastik helg och ta hand om varandra.🖤

Gillar

Kommentarer

emiliamillan
emiliamillan,
Så härligt att fixa med balkongen. Det skulle jag behöva. Sitter i skrivande stund på balkongen och stirrar på kaoset omkring mig..😂
nouw.com/emiliamillan
emiliamillan
emiliamillan,
.. förresten vill jag också säga att jag såg din kommentar på mitt senaste inlägg men jag tror att jag råkade klicka bort den på något vänster! 🙈
nouw.com/emiliamillan
moafidelie
moafidelie,
Jag håller också med om den mörka! Den är fantastisk! 🖤
nouw.com/moafidelie