Instagram

​Det går framåt med inredningskursen och det är så skönt att bocka av lektion efter lektion. Jag gjorde precis ett onlinetest som gick super och det känns så skönt att jag enkelt och bekvämt gör alla "prov" hemma i soffan. Jag har aldrig någonsin tyckt om skolan och varje gång jag kliver innanför dörrarna på en skola så får jag tillbaka den där känslan som jag inte kan beskriva, men jag gillar det bara inte. Så idag är jag tacksam över distanskurser! 

Från kurs till Instagram, för trots att Instagram har en så dålig algoritm just nu, rentutav värdelös, så uppdaterar jag där mer än vad jag någonsin har gjort tidigare. Det kunde gå veckor innan jag la upp en bild, men nu är det ganska regelbundet som jag postar. Önskar att jag var ännu bättre på att uppdatera här också, men jag har så lite inspiration att dela med mig av. På Instagram räcker det med att lägga till en smiley, men här vill jag ändå skriva några rader om jag lägger ut något,  det kommer väl tillbaka så småningom. TACK för att ni stannar kvar! 

En härlig tisdagskväll på er! 

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

viktorhognas,
Distanskurser är bra det !
www.nouw.com/viktorhognas
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja men verkligen! 😃
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Åh jag känner likadant över bloggandet. Även om det händer en hel del mest hela tiden så känns det aldrig intressant nog att skriva om 🙈
nouw.com/blackandwhiteliving