Instagram

Jag har Instagrammat i 5 år och i början hade jag nog max 10 följare för att det var så nytt och nästan ingen av mina vänner hade ett konto. Idag har ju nästan alla Instagram och jag älskar det!

Scrollade igenom mitt konto för ett tag sen och många av bilderna har jag glömt bort, så det är ju superkul att få en liten tillbakablick på minnen man har dragit på sig under åren. När man kollar på gamla bilder kan man komma ihåg hur man mådde och hur man kände precis just då. Nästan så att man ibland kommer ihåg dofter också.

Det roligaste med att jag har lagt ut bilder under 5 års tid är att man kan se vad jag haft för perioder och hur mycket jag har ändrats som person och hur mitt flöde har ändrats efter det.
Till vänster är de första bilderna som fick ta plats på mitt Instagram år 2012 och då hade jag min första touch telefon som jag tog alla bilder med. En HTC var det. Till höger är de senaste bilderna med min iPhone och min kompaktkamera. Vilken skillnad på kvalité åt alla håll och kanter!

Gillar

Kommentarer

klara ericsson
,
Hej finis! Har precis bloggat om sommarens snyggaste bikini, kika gärna in om du har tid!! http://nouw.com/klaraericsson puss&kram <3
elin,
Härliga bilder<3
devote.se/johnssons
sofiewidegren
sofiewidegren,
poppy
poppy,
Haha åh mitt flöde såg också ut ungefär sådär! De där ramarna alltså, och att man bara valde en effekt utan att göra någon annan redigering med ljus osv 😄 Väldigt kul att titta tillbaka! 😍
nouw.com/poppy
sofiewidegren
sofiewidegren,
Haha ja visst är det!😍 De där ramarna är borta, tack och lov😂
nouw.com/sofiewidegren