Till höstmyset

i samarbete med doftriket

Jag är nog inte ensam om att tycka att dagarna känns lite mörka just nu, men det hör ju verkligen hösten till. Det mysigaste med hösten måste ju ändå vara att få tända ljus, en massa ljus och jag vet inte hur många ljuslyktor jag har här hemma, men det är något som jag inte kan få nog av.

I ett samarbete med Doftriket har jag fått testa ett doftljus från WoodWick, som för mig var någonting helt nytt trots att WoodWick är ett av världens mest kända doftljus. Superkul med en ny doft och eftersom att de tillverkas av högkvalitativ sojavaxblandning så har ljuset i storlek medium (som jag har här hemma) en brinntid på upp till 100 timmar. Helt perfekt för den som precis som mig tänder ljus hela tiden och vill slippa byta ljus på ett bra tag.

Förutom den långa hållbarheten på ljuset så doftar det gott även långt efter att man har släkt ut det. Doftljus har annars en tendens att sluta dofta när man har släkt det, men WoodWick har lyckats med att sprida doften länge och i hela huset för att ta bort odörer och skapar en hermonisk doft i hemmet istället.

Jag valde att prova WoodWicks doftljus "Linen", som sprider en doft av nytvättat samt ger en känsla av rent och som om det inte var nog med det så är ju designen på doftljuset superfin. En glasburk med ett fint trälock med initialerna av WoodWick, enkelt och så stilrent. När ljuset har gjort sitt kan glasburken användas som en vas eller varför inte ha sminkbortarna i den. Perfekt ju!
När man tänder ljuset så måste man lägg märke till den ekologiska veken som ger en känsla av att sitta framför en öppen brasa. Det är så mysigt! Så för att höja mysfaktorn hemma i höstmörkret ska du kika in hos Doftriktet och hitta din favoritdoft från märket WoodWick du också.

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
Älskar dessa ljus!! Och doften av nytvättat 😍👌🏼
nouw.com/mihome
poppy
poppy,
Alltså dessa är nya för mig också, upptäckte dem för inte alls längesen och så verkar de ha funnits superlänge?! Är sugen på att köpa hem ett och testa! Hoppas du haft en fin dag, kram <3
nouw.com/poppy