I väntan på paket

Jag börjar med att hissa postnord för deras app som gör att man så smidigt kan lägga in och följa paketen man ska få hem, men nu kommer dissen.
I en vecka har det stått att paketet är påväg och att det är "EN dag kvar" tills det är hos mig.
Man bygger ju upp förväntningar men alldeles nyss och återigen ändras "Beräknad leverans idag" till "EN DAG KVAR". Blir tokig!

Nu är det inget superviktigt i paketet, en gardinstång men jag vill ju sätta upp gardinerna som just nu bara ligger och tar plats.
Helt okej att vänta på paket, men det blir tråkigt när man räknar med att få hämta ut det, så kommer det aldrig och vad är det som tar sån tid!?

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,
Jag har en rabattkod på bloggen om du är sugen på nya, fräscha smycken till höstgarderoben ✨
nouw.com/ebbabrage
linnearosengren
linnearosengren,
Usch jag hatar att sitta och vänta! spelar ingen roll vad det är haha så jag känner med dig! 😊
nouw.com/linnearosengren
hemmahoshelena
hemmahoshelena,
Postnord kan ta sig.. Jag jobbar i en butik där vi är ombud för postnord, men det är verkligen bara vi som får all skit för deras missar! Och det är inte lite missar heller. Paket som försvinner i tomma intet, feladresserat, trasiga paket, you name it! Nää usch, jag förstår din frustration! Hur svårt ska det vara egentligen?!
nouw.com/hemmahoshelena
Annika,
Vet inte om det är en tröst men jagbestöllde en soffa i augusti som skulle komma 12 sept. Fick mail att den var försenad...till 21 november!? S u c k! Samtidigt skickas reklam om att jag ska beställa andra varor av dom gaaaahhh!!😡
mithemivitt@bloggspot.com