Helgen

Efter regn kommer solsken och vi kunde grilla

Popcorn framför tv:n

En som trivs i solen 

Och som måste svalkas 

Det måste jag med

Kommer ni ihåg att hinka i er vatten när det är såhär underbart varmt ute? Jag är verkligen jättedålig på det och jag som dricker mycket kaffe borde absolut dricka mycket vatten även i vanliga fall och jag försöker ständigt att komma ihåg det. Saft, citronskivor eller gurkskivor brukar jag ha i vattnet för då får jag i mig det lättare. Gärna lite is också!

Det är så härligt med dessa varma dagar som sen blir till varma sommarkvällar, så i helgen passade vi på att grilla. Man kan ju grilla nästan vad som helst och tog lite av allt vad vi hade hemma och det blev sådär extra gott som det bara kan bli på grillen. Tur att det kommer fler gånger.

Idag har jag spenderat dagen återigen på balkongen och en till som gillar värmen och att vara där uppe är kissen, men han blir så varm att vi måste kyla ner honom. Stackarn har ju så mycket päls men han ska minsann ligga i solen ändå, fast vi lägger honom i svala skuggan. Tur att han är så medgörlig och låter sig bli duschad i kallvatten utan en enda protest när han är sådär fruktansvärt varm.

Jag hoppas att eran helg har varit toppen och ha nu en fortsatt fin kväll!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vilka härliga bilder!! 😊
nouw.com/charlottahagg