Halloween-rabatt hos Reforma Sthlm

I samarbete med Reforma sthlm

Reforma Sthlm har en inredningsfilosofi att möbler och inredning blir levande av mixen och mötet mellan gammalt och nytt. Jag håller helt med!

I deras sortimentet hittar ni möbler och inredning där modern design möter gammal industri och vintage. En bra grund för hem med inredningsstilar som t.ex. industri stil, shabby chic, vintage och hem med inspiration från fransk inredning. Sortimentet på Reforma utökas ständigt med nya produkter inom heminredning för att just du ska kunna finna det som faller dig i smaken.

Ett antal av möblerna designar de själva och som säljs enbart genom Reforma Sthlm, men så samarbetar de även med andra varumärken, t.ex. House Doctor, Bloomingville, och många, många fler. Till er som gillar vintage, så har Reforma en avdelning med vintage produkter som de själva har hittat, där varje produkt är helt unik och bara finns i ett exemplar.

Jag vill passa på att tipsa er om att de just nu har 15 % på hela deras sortiment under den här halloween helgen, så passa på att klicka hem era favoriter hos dem. (Rabattkoden finner ni på hemsidan) Ni kan köpa så mycket fint från många olika varumärken och jag vågar lova er att ni kommer hitta många nya favoriter! Bland annat den här superfina lampan från Varumärket House doctor.

Blev den inte helt perfekt här inne? Ni har ju varit med under hela renoveringen av det här rummet som är kontor & gästrum, nu börjar jag känna att det är färdigt och allt börjar få sin plats. Jag är mer än nöjd och det kändes så bra att få sätta upp den där lampan som jag har haft ett gott öga på väldigt länge! I samarbete med REFORMA så sitter den äntligen, ÄNTLIGEN på min vägg! Lampan heter Game och är som sagt från varumärket House Doctor som är ett av Reformas populäraste varumärke. Ett dansk familjeägt företag som designar allt från inredning till möbler så som stolar och vackra matsalsbord i skandinavisk modern design. Jag har bara några få inredningsdetaljer från dem, men House Doctor är faktiskt ett av mina favorit varumärken och ljuslyktorna som jag köpte för längesedan ska jag plocka fram och ställa här inne också. Det kommer bli toppen!

Glöm nu inte bort att kika in hos Reforma och passa på att beställa under helgen med deras rabttkod (går inte att kombinera med andra erbjudanden & kampanjer) som ger er 15 % på allt, så får ni ha en fortsatt fin helg!

  • Samarbeten
  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
så vacker bukett, älskar eucalyptus och hortensia! 😊
nouw.com/josefinelouise