Godmorgon-hon har blivit galen

Efter en lång jobbvecka går jag nu på en ledig helg och den här fredagsmorgonen har varit så efterlängtad.
Jag tog en ofrivillig, fast väldigt välbehövlig sovmorgon och har precis ätit frukost. Solen skiner och jag ska klippa gräsmattan, sen ska jag slänga mig i solstolen en stund.

För några dagar sen åkte mamma & jag till morfar för att hälsa på hela dagen. Vi hann med mycket och det blev en minst sagt mysig sommardag med god mat & fika. Med oss hem hade vi krukor och växter efter ett besök hos en trädgårdshandel. Det fanns mycket fint kan jag lova, men jag lyckades hålla i plånboken och fick med mig några villbehöver saker bara. Hehe. Allt ska upp till balkongen och nu verkar det som att solen är tillbaka några dagar, så jag får visa hur det ser ut däruppe. Här fick ni lite hintar om vad som ska upp dit sen.

Lilla Selma (också kallad semlan) blev kastrerad förra veckan och vi tänkte att hon skulle bli lugnare, men jisses hon har blivit galen. Hon är överallt och ingenstans, framförallt mot kvällen. Kanske för att hon har en sån längtan efter att få springa ute igen. Emellanåt är hon så gosig så, men sen springer hon och klättrar/hänger på räcket eller ribbstolen igen. Tok-fia.

Önskar er en fin fredag och en härlig helg!🖤

Gillar

Kommentarer

ByHilma
ByHilma,
Så fint inlägg, älskar dina foton<3 Kram
nouw.com/byhilma
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tisen tack, jag blir så glad!🥰
nouw.com/sofiewidegren
Gunilla
,
Hon ser faktiskt lite galen ut....😂💕
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja visst gör hon väl det 😂
nouw.com/sofiewidegren