Garderoben

Vilken mysig kväll vi har haft. Familjen har varit här och ätit gott men vi behövde däremot inte röra ett finger, för farmor lagade middagen. Det blev en god skagentoast till förrätt och hennes kalops till middag. Vilken lyx va!

Som det har slitits och nu är rummet äntligen helt klart och så är även garderoben är redo att fyllas till bredden. Har verkligen saknat min stora garderob som jag hade när jag bodde hemma, så nu är jag supernöjd även om den här är mindre. Hoppas vi lyckas hålla ordning och reda här, för det hade jag verkligen inte i gamla garderoben men nu får det bli ändring på det. Känns så skönt och nu ska vi bara njuta och vara nöjda över det vi har gjort innan vi börjar med nästa rum! Stor himla eloge till Edvin som tog oss i mål!

  • Huset

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Så bra och fin garderoben blev 😍
nouw.com/emmel
sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh men tack!😍 Hoppas verkligen vi kan hålla ordning bara😂
nouw.com/sofiewidegren
Gunilla
,
Tack för en mysig kväll! Du glömde din smaskiga kaka! 😊 Det är så roligt att se hur ni förvandlar rum för rum så att det blir till ert! ❤ Nu får ni pausa lite och njuta av allt ni åstadkommit! Nu vill jag röja ur kattvindarna och göra lika fint!!! Jag ska bara...😉. Kram❤
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tack själv!♥️ Ja nu längtar man hem bara man går ut och hämtar posten😂😍
nouw.com/sofiewidegren
Annika
,
Såå fint❤️
sofiewidegren
sofiewidegren,