Fem saker nästan ingen vet om mig

ETT. När jag var 6 år brände jag mig på vedspisen i köket. Jag stod på en pall, tappade balansen och vipps var hela underarmen sönderbränd. Handen läkte fint, men på armen har jag ett ärr som ett minne för livet. Det är inget jag stör mig på och har blivit en del av mig.

TVÅ. När jag var 19 gjorde jag min första tatuering. Den höll jag hemlig fram till dagen då jag tog studenten och stackars mamma och pappa blev nog jättebesvikna... Idag har jag 4 stycken och 4 får det förbli. Favoriten är den här.

TRE. När jag var liten blev jag mobbad för att jag hade stora tänder. Jag kallades för stortand och kaninen. Emellanåt blossade examen ut och självklart var det alltid någon som gjorde sig rolig på min bekostnad då också, men idag har det bara stärkt mig.

FYRA. Jag är laktosintolerant. En liten mängd mjölk går bra, men överskrids den lilla mängden då får jag svälld mage och värken som kommer är inte nådig... Åker jag bort så har jag alltid tabletter med mig för att kunna äta av allt.


FEM. Jag älskar att sjunga! Jag sjunger i duschen, framför spegeln, i bilen, när jag tvättar och självklart sjunger jag med när det är musik i högtalarna. Man mår så himla bra av det! "Alla kan sjunga, men det låter inte alltid bra."


Detta är en del av Victorias januari-utmaning. För att läsa mer klicka här!

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Så härligt inlägg! 😍
nouw.com/linnearosengren
sofiewidegren
sofiewidegren,
EllenHolmsten
EllenHolmsten,
Bra inspiration!!
nouw.com/ellenholmsten
sofiewidegren
sofiewidegren,
Kul att höra!😃
nouw.com/sofiewidegren
jennieabrahamsson
jennieabrahamsson,
Aldrig ens tänkt på ditt ärr 😲
nouw.com/jennieabrahamsson
sofiewidegren
sofiewidegren,
Nej ett till bevis på att man inte tänker på det då!😘
nouw.com/sofiewidegren
Gunilla
,
Våran fina dotter!❤
Nä vi blev inte jättebesvikna...Möjligen slogs vi väldigt tydligt av att du var vuxen och fattade dina egna beslut utan att rådfråga mamma och pappa...(eller snarare -totalt dissa vår åsikt😂).
Tatueringen på första bilden minns jag att jag inte hade några som helst invändningar mot...😘