Fem saker jag vill ha

Det finns mycket saker man vill ha här i världen och mycket av det är sånt som man egentligen verkligen inte behöver. Jag är en riktig slösare på såna saker, framförallt när det kommer till inredning, men jag har faktiskt varit duktig nu att tänka på vad jag köper och då blir ju plånboken mycket tyngre dessutom. Men här kommer fem saker som jag så länge har tittat på, ännu inte köpt och så gärna vill ha..

ETT. Den här Gloria ljusstaken som också kan bli en vas har jag sett på många bloggar och jag som bor så nära Skultuna mässingbruk har sett den även där, men jag låter den alltid stå kvar på hyllan ändå... Ni som var uppmärksamma såg säkert att ljusstakarna på nedre bilden har tjockare fötter och jag undrar om de kanske är hemmagjorda? Superfina iallafall!


TVÅ. En till ljusstake fast en annan variant "Liljan", som också den kan bli en vas.

TRE. Den här lampan med bubblor hade jag aldrig sett förrän min moster skickade en bild på den när den hängde så fint i deras trapphus. Sen dess har jag suktat efter en likadan... Hennes nystartade blogg hittar ni förresten här!

FYRA. Vasen från Klong. Den fantastiska vasen. Vas som vas tänker ni, men nej den här är utöver det vanliga och med den kan man enkelt göra fina små grupper eller bara ha några få snittblommor i. Sen är ju vasen fantastiskt fin som pricken över iet.

FEM. En stor kaktus att ställa uppe i sovrummet. Det är sjuka priser men de är så häftiga! Jag är ju inte så duktig på att komma ihåg att vattna, så en kaktus skulle trivas fantastiskt bra som typ aldrig vill ha vatten. Den där från Umeå är precis lika fin nu som när den va nyköpt och aldrig har jag vattnat den.

Gillar

Kommentarer

isabellahallbrink
isabellahallbrink,
Hejj, har startat min första veckans blogg kolla gärna in och va med om du känner för det! Hoppas du är med kram <3
nouw.com/isabellahallbrink
Annika,
Tack Sofie för att du länkade😘😘 Fina saker det där..Så man kan ha blommor i ljusstake nr 1, det visste jag inte. Kramis❤️
www.nouw.com/rodahusetpalandet
sofiewidegren
sofiewidegren,
Jamen självklart!😘
Jo visst sörru, där man i vanliga fall sätter ljuset sätter man en glasstav och i den en snittblomma eller två😍
nouw.com/sofiewidegren
Mirandakarlsson
Mirandakarlsson,
Var gärna med i min veckans blogg tävling! kram <3
nouw.com/mirandakarlsson
annacelina
annacelina,
Jag älskar kaktusar, det är såå snyggt!
nouw.com/annacelina