Ett hav av ljus & Helgens planer

Vilken härlig start på helgen med solen som har varit framme och värmt oss hela dagen. Man får ju hoppas att det här vädret håller i sig nu när många går på höstlov!

Med höstlovet kommer ju Halloween och det är inget speciellt för mig direkt, men en liten pumpa får ta plats på trappen utanför dörren, för det ser ju faktiskt trevligt ut! Alla helgons dag är ju däremot en dag som känns viktig och vi brukar såklart tända ljus då. Det är nog aldrig så vackert på kyrkogårdarna som det är under den tiden då det lyser vid alla gravar och det är som ett hav av ljus vart man än tittar.

Helgens planer då? Jo imorgon ska det skrivas högskoleprov och sen räknar jag med att vara helt slut på kvällen för det brukar man ju vara efter stora, lite jobbiga prov. Men något roligt ska vi hitta på under kvällen för det. På söndag ska vi förhoppningsvis åka till Ikea för att inhandla massa ljus. Det går ju åt en hel del nu när kvällarna blir mörkare och man vill höja mysfaktorn till max! Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen. Det blir tacos och massa fredagsmys. Antagligen så blir det en tidig kväll, så att man känner sig pigg och fräsch när man vaknar, redo att skriva prov efter prov.

  • Huset
  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer

poppy
poppy,
Stort lycka till! Kommer säkert gå strålande! 😊
nouw.com/poppy
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tack! Det gick helt okej! Kram❤️
nouw.com/sofiewidegren
linda,
Gud så fint!!
lindaviktoria.se
sofiewidegren
sofiewidegren,