Förstärka doften av...

en favorit just nu!

Det slog mig imorse hur många löv som har lagt sig på marken i trädgården. Det betyder alltså att det börjar bli dags att ta in alla krukor och möbler inför de kalla nätterna som skulle kunna komma närsomhest känns det som. Mellan regndropparna kikar solen fram. Det ger en lite hopp om att man kanske kan få sig en varm dag till att få njuta uppe på balkongen som avslut på den här sommaren, sen kanske jag får inse att sommaren har gjort sitt.

Tvättstugan är städad, all tvätt är borta och för att förstärka doften av både nystädat & nyvtättat så använder jag mig av några duschar utav det här linnevattnet Det luktar helt fantastiskt gott! När sängen är nybäddad sprayar jag även lite över täcket som den där slutfinischen och då doftar hela rummet så fräscht inbjudande. Ett gammalt hus har ju sina dofter, därför har jag gärna den här bommulsblomman nära till hands för att minska den speciella doften av gammalt och den hjälper faktiskt.

Nu tänkte jag ta mig en promendad innan regnet slår till igen, sen ska jag titta på gardiner som ska upp i sovrummet. Vill ha lite utav en hotellkänsla därinne och då förstår ni nog vad jag är ute efter. Har ni några tips på någon hemsida med bra priser just nu kanske?

Gillar

Kommentarer