En ljuvlig poster

I samarbete med BGAfoto

Titta vilken fin poster jag fick hem från BGAfoto tidigare i veckan. Den här är den andra postern i samlingen som kommer därifrån och den här gången fick även en ram följa med i paketet.

Postern heter Ominous Clouds och är superfin att titta på. Precis som den tidigare postern som jag har i tvättsyugan, så är den här av toppkvalite! Jag har storelk 50x70 och ramen har samma storlek. Är så förvånad över hur bra ramen är. Tycker absolut inte om plastramar för de känns så klena och ser inte roliga ut heller. Har inte haft så bra erfarheter av ramar tidigare för "glaset" har varit av plast men den här är tung och glaset känns toppenbra. Så jag är supernöjd och glatt överraskad både över ramen och postern!

Tycker ni precis som mig att Ominous Clouds är fin så har ni faktiskt chansen att vinna den eller varför inte en annan av alla de posters som finns hos BGA, för just nu håller jag en tävling på instagram. Man kan alltså vinna en valfri poster för upp till 500 kronor och tävlingen avslutas redan på söndag, så kika in på min intagram, leta efter bilden där ni kan läsa om reglerna och var med för chansen att vinna!

Ha en jättefin helg och lycka till alla ni som vill vara med i tävlingen!


  • Samarbeten
  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

fasojo
fasojo,
Åh så fin!!
nouw.com/fasojo
madeleinekarlssson
mirayhawat
mirayhawat,
super fin 😍
nouw.com/mirayhawat
MiHome
MiHome,
Älskar molnbilder! 😍
nouw.com/mihome