Drömmen om en kakelugn

Bilder lånade från Pinterest

Hur fina är inte kakelugnar? Nu går vi ju mot varmare tider och det är inte direkt den rätta tiden att tända en brasa inomhus, men vad gör det för de är ju precis lika vackra att titta på ändå.

Hemma hos mamma och pappa finns det tre stycken kakelugnar och jag kommer ihåg när vi skulle flytta in och välja ett varsitt rum (observera att jag fick välja rum först) så valde det rummet som bara hade en murstock, medan min lillebror tog det rummet med kakelugn. Förstår ni så avis jag blev sen när pappa tände den på julafton... Försökte ett antal gånger att få byta rum, för det gjorde vi ju så många gånger i det andra huset, men han vägrade och jag förstår varför. Kanske var det också lite för att jag hade valt lila väggar i mitt rum, men jag tyckte att vi kunde byta ändå.

Nu skulle jag göra allt för en kakelugn i sovrummet eller varför inte i vardagsrummet, men huset är litet och plats för en kakelugn finns det inte. Drömma kan man ju alltid göra, så det ska jag fortsätta med. En kakelugn med luckor av mässing skulle jag så gärna vilja ha en dag, men en liten öppen spis vore ju inte heller så dumt!

  • Huset

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Åå det är så fint med en kakelugn 😍
nouw.com/emmel
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det är ju det😍😍
nouw.com/sofiewidegren
NathalieElina
NathalieElina,
Jag drömmer också om en kakelugn eller kamin! Så mysigt!
nouw.com/nathalieelina
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja speciellt på vintern! Blir ju en sån fantastisk värme!
nouw.com/sofiewidegren
Madelena
Madelena,
Så fint med en kakelugn och speciellt i sovrummet kan jag tycka.
nouw.com/madelena
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja de gör sig bra där!😃
nouw.com/sofiewidegren