Det låter perfekt

En som var glad att att vi var hemma idag

Imorse började dagen med inget kaffe. Mjölken var slut och jag har svårt för att dricka svart. Vilken start på dagen va. Så inte förns på eftermiddagen när vi hade varit och handlat drack jag morgonkaffet. Det gick, men nog är jag allt beroende. På vägen hem från affären hämtade vi ut ett paket med fina posters som ställdes ut på sina platser alldeles nyss efter att ha ätit hemlagad kebabrulle. Så enkelt, gott och fräscht! Prova det om ni tycker om kebab. Tavlorna blev förresten perfekta där de står och vilken förändring det kan bli i ett rum genom bara en poster.

Hur många av er längtar till söndag då? Jag längtar enormt mycket. Tänk att få tända första ljuset och titta på andra avsnittet av julkalendern. Alla ljusstakar i fönstret lyser och kanske att en liten tomte får komma upp ur kartongen för att pryda en hylla. En kopp varm glögg ska nog få slinka ner under dagen också. Det låter som en perfekt första advent för mig.

Klockan är inte så mycket men jag har redan krupit ner under täcket och somnar nog så snart jag har lagt ifrån mig mobilen. Hoppas att eran dag har varit fin och att ni sover gott i natt.

Godnatt!🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer