Det händer ju inte längre

busa, vila, repetera 

I lördags hade jag några vänner på besök för att fira min födelsedag. Det blev en taco-kväll med sällskapsspel och musikquiz som avslut. Jag fick ett presentkort på en blomsterhandel som jag tänkte försöka spara tills det är dags att plantera blommor uppe på balkongen. Så himla bra! Så fick jag en god flaska som jag också tänkte spara till en kväll uppe på balkongen. Vilka bra presenter återigen!

I söndags ringde klockan tidigt trots att det blev sent på lördagen. Min bror har varit hemma från Umeå över helgen och fyllde år igår, så vi åkte över till mamma & pappa för att väcka honom med sång, frukost på sängen och paketöppning. Det är alltid mysigt att smyga i köket, dona med frukost(mamma donar med frukosten) och sen gå sjungades uppför trappan hela familjen. Det händer ju inte längre så det va kul att få göra det nu.

Idag har det varit en lugn måndag. Vi tänkte skotta snö på förmiddagen men struntade i det för att det började regna. Det tänker visst komma mer snö, så skyffeln får stå framme och skottningen kommer vi nog inte undan i längden trots allt. Just idag var det skönt att det inte riktigt behövdes och det blev en riktig mysmåndag istället.

Kissen som har kommit på att snören är roliga att bita sönder ska in och vaccineras imorgon. Bilturen blir nog inte rolig, men annars ska det nog gå så bra så. Det brukar ju vara fort gjort.

Ha en fin kväll!

Gillar

Kommentarer