Den blev som ny

Den här stolen fick jag syn på när jag lite snabbt gick in i maskinhallen för att titta efter pappa, men istället hittade jag stolen och den fick jag ta. Tänkte att med lite färg så blir den som ny och jag började slipa den senare på kvällen.
Har massa färg över sen jag målade om skåpet som står inne på kontoret (köpte lite extra för jag tycker att den är så fin!), så den använde jag igen och efter första lagret förstod jag att den nog skulle behöva målas minst två lager till.
Efter tre lager färg var den färfigmålad, fast i ljuset syns det däremot att jag behöver pensla på lite till på några ställen, men för nu får det duga. Jag ska ha den uppe i sovrummet som en klädstol och jag måste ju försöka hålla den fri från kläder så den syns såklart. Ett knep som kanske funkar för att hålla rummet fritt från kläder. Eller så blir den just det, en stol full med kläder, men äsch då får det bli så. Det är svårt det där med plagg som man har använt en gång, som man inte behöver tvätta, men som man heller inte vill lägga in i garderoben bland alla rena kläder. Har ni samma i-lands problem? Hamnar de på golvet eller på en stol kanske?
Visst blev den som ny? Är så nöjd över den och att det hela blev gratis känns ju bra för plånboken.

Kram & ta hand om er!🖤

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Men wow, vilken skönhet! Så avundsjuk på dig! Här hemma har vi speciella hyllor i respektive garderober för sådana kläder. Så smidigt ❤️
nouw.com/moafidelie
sofiewidegren
sofiewidegren,
Det ska jag försöka ta efter. En liten hylla kan man nog allt avvara till det. Tack för tips!😘 Jamen åh visst blev den väl det😍🙏🏼
nouw.com/sofiewidegren
emiliamillan
emiliamillan,
Så tjusigt! Helt klart det bästa att springa på saker en bara får ta och rusta upp. Det är minsann lyx i sin renaste form!
nouw.com/emiliamillan
sofiewidegren
sofiewidegren,
Håller helt med dig! Lyx lyx lyx och så är det ju roligt också😍
nouw.com/sofiewidegren
josefinelouise
josefinelouise,
men åh så fin, älskar att rädda saker och sätta egen prägel på dom!
nouw.com/josefinelouise
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tack❤️Ja det är så kul!😍
nouw.com/sofiewidegren
maha
maha,
Så himla snyggt!!
nouw.com/maha
KristinaPosteby
KristinaPosteby,
Stolen blev verkligen som ny! Snyggt 😃
nouw.com/kristinaposteby