De senaste dagarna

Gotte-Fika när vi kom fram till umeå

Promenad vid älven som just nu bara är is

Fikapaus vid högakustenbron på väg hem

och idag äter vi glass och njuter i solen

Hej på er får jag börja med att säga!

Nu var det verkligen längesen jag skrev någonting här. Nästan en hel vecka har gått, men på torsdagen var jag i Västerås och sprang massa ärenden och på kvällen var vi hem till mamma och pappa på middag, så där hittade jag ingen lucka att skriva. Jag var så stressad dessutom, varför vet jag faktiskt inte men det gick verkligen inte att få någon ro att sitta ner för att göra ett inlägg. Sen fortsatte den dåliga uppdateringen...

MEN, jag har haft det jättebra hela helgen! I fredags åkte nämligen mamma, pappa, lillebror Emil och morfar upp till Umeå för att hälsa på lillebror Eric och Agnes. Dem visste inte att jag och Emil skulle åka med, så när vi kom fram och gömde oss bland bilarna på parkeringen undrade Agnes vad det var för typer som smög omkring. Vilken överraskning det blev sen när dem förstod att det var vi. Där uppe är det fortfarande mycket snö, men så himla vackert!

Idag har vi tagit en fika ute i solen och städat av tomten lite snabbt. Det är så härligt att känna och höra gruset under skorna, samtidigt som solen värmer en i ansiktet. Det har jag längtat efter. Imorgon ska jag plantera om alla växter här hemma och jag hoppas att det blir lika fint väder som det har varit idag för då kan jag vara ute och göra det. Vi hörs snart igen och ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

nikelinds
nikelinds,
Åh, skriv gärna mer om trädgård och växter - älskar sådant!
Ser förresten ut som att ni haft en ljuvlig liten resa 😊
nouw.com/nikelinds
sofiewidegren
sofiewidegren,
Det ska jag absolut göra! tack för tipset!😍
nouw.com/sofiewidegren