Bloggtips

När dagarna känns lite långsamma och vädret är för burrigt brukar jag gosa ner mig och läsa mina absoluta favoritbloggar. Jag läser en massa härliga inspirerande bloggar som man bara inte kan få nog av, så nu tänkte jag dela med mig lite av det goda och presentera mina favoritbloggare.

Nike är så duktig på att skriva och hennes inlägg är alltid så ärlig och härlig att läsa. Hon bloggar om inredning (vilket hon är skapt för), men också mycket om studentlivet och hennes härliga bröd-bakning hon gör mellan pluggandet. Lika duktig som hon är på att skriva är hon på att ta bilder och hennes blogg är lika fantastiskt som hela hon är!

Petra är bl.a. stylist för hvisk och bloggar lite om deras smycken. Förutom mode så bloggar även hon om inredning och det ska bli spännande att följa med på deras flytt som dock inte sker än på ett tag, men vi läsare är nog lika förväntansfulla som hon själv måste vara. En fin människa som är duktig på att fånga läsarnas intresse, för hennes vardag är såå mysig att läsa om.

Jonna är en nyfunnen bloggare för min del, men är redan en favorit. Såklart handlar även hennes blogg om inredning. Hon läser till inredare och det passar nog henne som handen i handsken för hennes hem är otroligt fint och intresset för inredning verkar vara stort. Älskar hennes inredningsdetaljer och man går liksom och väntar på fler inlägg och bilder.

Isabella pluggar till inredare och homestaging-konslut, vilket märks på hennes blogg där hon skriver mycket om inredning och hon har det så mysigt därhemma. Efter att ha läst hennes blogg så började jag kika runt på kurser jag med och sökte tillslut samma kurs. En super härlig och fin tjej som är målmedveten och stilsäker!

Moa har precis fått en flicka tänkte jag skriva, men det har visst redan gått 3 månader sen hon kom till världen... Hon bor tillsammans med sin sambo och på hennes blogg får man läsa om deras vardag, inredning och så skriver hon ärligt och öppet om sina känslor och det är inspirerande om något!. Det är så spännande att följa hennes dagar som mamma.

KRAM PÅ ER och sluta aldrig blogga!

Har ni några bloggar som ni gillar lite extra? Man kan ju inte läsa för många så ni får gärna dela med er.😃

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Bra tips 😊
nouw.com/nettan
sofiewidegren
sofiewidegren,
Va kul att du tycker det! 😃
nouw.com/sofiewidegren
alicea
alicea,
hoppas du får en fin dag! kramar
nouw.com/alicea
sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh tack detsamma! KRAM
nouw.com/sofiewidegren
bolmgren
bolmgren,
Kul med tips 😊
nouw.com/bolmgren
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja jag tänkte det!:D
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Men alltså hur fin är inte du då!! Snacka om onsdagspepp. Säger som Isabella, vilken ära att få vara med på denna listan. TACK!! Jag ser verkligen fram emot att se hur ert hus förvandlas. Stor kram <3
nouw.com/blackandwhiteliving
sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh va kul att höra! Tack själv för din fina blogg 😃
Kram! <3
nouw.com/sofiewidegren
SannaSvanholm
SannaSvanholm,
Bra tips, dom ska jag kolla in!
nouw.com/sannasvanholm
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja men det tycker jag verkligen att du ska göra! 😃
nouw.com/sofiewidegren
poppy
poppy,
Men ååååh vad du är go!! Detta gjorde verkligen min dag, kommer gå med ett leende hela dagen <3 Tack för dina fina ord, jag följer ju din blogg slaviskt så det kan ju inte betyda annat än att du är grym! Och ja jag är så förväntansfull inför flytten, lär ju bli mer och mer inredning ju närmare vi kommer 😉 Stor kram och ha den bästa dagen! <3
nouw.com/poppy
sofiewidegren
sofiewidegren,
Men va bra! 😉 Stor kram tillbaka och jag hoppas att du också haft den bästa dagen! 😃 <3
nouw.com/sofiewidegren
moasiim
moasiim,
ÅH vad roligt med tips på bloggar, ska absolut kika in! 😃
nouw.com/moasiim
sofiewidegren
sofiewidegren,
Det tycker jag att du ska! 😃
nouw.com/sofiewidegren