Apotek365- Rabattkod

I samarbete med Apotek365

Det är väl inte många som har missat att jag älskar kaffe och även om kaffet på bilderna här på bloggen ofta är svart så häller jag alltid i mjölk eller grädde direkt efter att bilden är tagen. Eftersom att jag dricker mycket mjölk både i kaffet och till maten har jag en orolig mage och läkarna har gett mig rådet att avstå från laktos till att börja med. Jag har märkt en liten förbättring men besvären är inte helt borta och jag har aldrig gjort några tester för varken laktos-eller mjölkallergi så därför vet jag inte riktigt vad jag är känslig mot.

Nu är jag bara ett klick från att få reda på om jag är allergisk eller om mina magproblem beror på något helt annat. Apotek365 är nämligen en nätbutik med ett brett utbud och har över 6000 olika produkter till bra priser från populära varumärken, med fokus på hälsa och skönhetsprodukter. De har också tillstånd att sälja receptfria läkemedel. Här hittar ni också många ekologiska produkter och varor som underlättar din vardag och fritid. På Apotek365 handlar du tryggt & säkert och du betalar sedan i lugn & ro med Klarna.

På Apotek365 finns det också en uppsjö av olika självtester som du enkelt och smidigt kan klicka hem på deras hemsida. Deras tester är enkla att använda hemma och du kan på ett snabbt och smidigt sett få reda på om du är allergisk, gravid eller lider utav urinvägsinfektion etc. utan att behöva ta dig till läkaren. Ett perfekt alternativ för dig som inte vill ta dig till läkaren eller till ett fysiskt apotek. Jag som misstänker att jag är känslig mot mjölk tänker klicka hem ett allergitest för mjölkallergi men det finns också andra så som tester för äggallergi, jordnötsallergi, mögelallergi och allergi för dammkvalster. Nu till våren är det många som lider utav pollen och kanske är det också därför som du går runt och snörvlar med rinnande ögon. Ta enkelt reda på det med ett allergitest för pollen.

Passa på att beställa hem ett självtest nu om du till exempel misstänker allergi, urinvägsinfektion eller om du tror att du är gravid, för just nu får du 15% rabatt på HELA sortimentet hos Apotek365. Det enda du behöver göra är att gå in på Apotek365, klicka hem valfri produkt och uppge rabattkoden: ”TEST15” när du kommer till kassan. Erbjudandet gäller fram till 31/8.


Sponsrat av Apotek365

Gillar

Kommentarer