Äntligen hemma

Som rubriken lyder är jag äntligen hemma igen! Vad jag blev glad när jag klev innanför dörren igår och Edvin hade städat hela huset. Vilken dröm-hemkomst va?

Idag var vi en sväng till Västerås för att göra lite ärenden, så nu fick också skåpet "Ivar" från Ikea följa med hem. Med rundstav sågade snickarn till fyra ben så att skåpet skulle komma upp lite och snart (efter min kaffe och låånga vilostund) ska jag måla det.

Det var såklart inte bara Ivar som fick följa med hem från stan, utan jag hittade lite växter och annat smått & gott som behövdes här hemma.
Bland annat tre lådor som ska stå uppe på garderoben i hallen för att gömma undan alla vantar & mössor och fick bli min uppgift att sätta ihop medan Edvin byggde ihop skåpet. Jag sa ju tidigare att jag skulle göra det, men ett tu tre så satt han där och hade nästan byggt klart det.

Jag är så hemmakär och det blev ännu tydligare när jag var borta fem nätter. Ingenting slår att få vara hemma igen och det är så skönt att kunna gå och dona igen!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Kul med nytt❤️
nouw.com/johnssons
SecretLioness
SecretLioness,