Annandag jul

God fortsättning alla solstrålar!

Har ni haft en fin jul med mycket mat och massor av värme från nära och kära? Jag hoppas verkligen det! Min jul har varit magisk och jag har inte fått nog av julmaten trots att jag har ätit mycket utav den. Vi tänkte nästan göra ett litet mini-julbord i veckan för att båda två blev sugna på det. Framförallt på Jansson som är favoriten.

Igår fick vi julklappar av morfar som han hade hittat när han rensade hemma. Mormor har slagit in dem och skrivit våra namn på, så han hade ingen aning om vad som var i. Han visste inte heller när i tiden de hade blivit inslagna, så om vi hade vuxit ifrån dem eller inte det skulle visa sig när vi öppnade dem. En varsin jultomte fick vi. En riktigt söt en. Jul efter jul kommer den att få stå framme och hälsa på alla som kommer hit.

Idag är det annandag jul och det blev en vilodag. Kalaset som skulle vara idag blev inställt, men jag är osäker på om jag hade lyckats hålla mig vaken, för så trött är jag. Kan vara för allt godis som jag har tryckt i mig under dessa dagar men oj så gott det var.
Laxen står i ugnen och snart är det dags för en tidig middag.
Ha en mysig kväll!🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Fantastiska bilder! <3
nouw.com/artibus