Omplanterade pelargoner

Bergs Potter hjärta pelargoner

Idag har solen värmt skönt så jag passade på att ge mina pelargoner ny jord och tog massa sticklingar när jag ändå skulle klippa ner mina trötta plantor. 24 stycken fick jag ihop och några av dem ska väl klara sig.

Krukorna som jag fick i födelsedagspresent har jag väntat med att använda. Jag ville ha dem till den här omplanteringen. Äntligen ska pelargonerna få växa sig större och blomma fint i dessa.

Gillar

Kommentarer

Alla dessa val

Hej på er,

Vi har varit borta vid huset och målat hela dagen idag. Det blir fint och alla dessa val av färger och material är superkul, men inte lätt alla gånger. En färg kan ju verkligen se helt annorlunda ut när den kommer upp på väggen.

Panelen på väggen skulle vara gråbeige och trots att färgen vi valde inte ska ha något blått i sig, så ser den i vissa ljus blå ut och det gör att den också ser lite för mörk ut på köpet. Så svårt för den är fin, men den är inte som vi hade tänkt oss. Efter många om och men har vi ändå bestämt oss för att låta det vara så länge och helt enkelt känna in färgen lite.

Köksskåpen är vi däremot helt nöjda med. En grågrön färg som gör sig riktigt fin i det gamla köket.

Gillar

Kommentarer

Augusti blir en fin månad

Nu går det inte att dölja längre

Och nu vill jag inte dölja längre. Nu vill jag berätta för alla. Det känns häftigt, spännande, läskigt, fantastiskt, nervöst, mysigt. Ja listan kan göras lång av alla känslor som är närvarande hela tiden.

Plötsligt ska vi få en viktig roll, den viktigaste rollen vi någonsin kommer att ha.
Vi ska bli föräldrar till en liten pojke i augusti och det känns heeelt magiskt.

Gillar

Kommentarer