Snön faller

Om jag har haft längtan efter advent och jul så blev den längtan ännu starkare idag. Snön har fallit hela dagen och nu är det alldeles vitt ute. Jag tyckte mig höra bjällror minsann. Snön smälter i ansiktet och sockorna är alldeles blöta efter en promenad, men vad gör det då. Snart kan vi tända en brasa och värma oss när man är lite småkylig.

Har haft en lyxmåndag med lunch hemma hos farmor & farfar och så skickade hon med mig tacopaj som kvällsmat på jobbet. Det var väl inte en dålig matlåda det inte. Så gott det ska bli! Tack så mycket för idag farmor & farfar(Jag vet ju att ni läser det här)!🥰


Gillar

Kommentarer

Helgen hittills

Kissarna turas om att mysa i soffan

Första snön föll igår

Murstocken blir vit

Godis och film avslutade fredagen 

Hej på er!

Har tagit lite bilder med mobilen från helgen som har gått hittills, så jag tänkte dela med mig lite. Det är kul med oredigerade vardagsbilder hos andra där varken ljuset eller vinklar spelar någon roll. Ni kanske också uppskattar det?

Igår hade jag en riktigt bra fredag. Långpromenad med Trixie, pizza till middag och så målade jag första lagret på murstocken. Avslutade fredagen framför idol med godis som tilltugg. Sen var jag lite för pigg för att sova, så jag slog på en film innan läggdags.

Idag målade jag klart och nu är den så vit och fin. Längtar efter att få premiär-tända den första brasan. En kamin är precis vad som har fattats här inne och den som står där nu, gör sig helt perfekt. Första snön har kommit men blaskigt är det så kissarna har hållit sig inne. De bara myser de där två.

Ha en fortsatt fin helg, så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer

En färgklick

Passar så fint i vasen

Ni vet ju hur glad man blir av blommor och ser ni vilken fantastisk bukett jag fick av Edvins föräldrar i helgen. En färgklick såhär i höstmörkret. Den har fått nya snitt nu & byter till färskt vatten gör jag varje dag. Hoppas den får hålla länge.

Idag har solen lyst så jag passade på att vädra täcke plus kuddar. Glömde helt bort att bädda i nya sängkläder i den tomma sängen, så det får jag glatt göra efter jobbet.

En fin kväll till er!🖤

Gillar

Kommentarer