Om så bara ett till

Den här hortensian fick jag av Edvin när vi var och handlade för några veckor sen. Visst är den magisk?
Jag skulle kunna skriva att jag hade det så härligt på balkongen när den här bilden togs. Att jag drack mitt kaffe i lugn och ro medan jag satt i solstolen och läste tidningen ”Land”. Tanken var ju att jag skulle ha det så bra, men jag hann ta tre kort och så kom regnet. Jag hann inte ens sätta mig på balkongen utan fick snabbt plocka in allt igen. Istället fick jag sätta mig i soffan med tända ljus och lyssna på åskan som dånade utanför. Det var rätt mysigt det med.

Förra fredagen var det ju midsommar och även i år var vi på magasinet hos farmor & farfar. Långbordet var dukat och middagen var god som vanligt. Sen frossade vi jordgubbar och körde 5-kamp. Jag glömmer alltid bort att ta fram kameran under kvällen, men det är ju skönt att bara få vara i nuet också. Till nästa år iallafall ska jag satsa på att knäppa några fler kort, om så bara ett till.

Gillar

Kommentarer

Lyxigt

Tisdagmorgon till onsdag eftermiddag var vi hundvakt. Det var första gången som lilla Olle sov hos oss och det gick ju hur bra som helst. Imorgon är jag ledig och ska hjälpa mamma med lite förberedelser på magasinet där det vankas fest. Sen får det bli en lugn fredagkväll för mig. Plocka och dona lite hemma och även plocka in en ny bukett från trädgården. Hur härligt och lyxigt känns inte det. En bra film kanske får avsluta dagen.

Just nu jobbar jag men räknar ner till fredag och ledighet. Ni får ha en fin torsdagskväll, så hörs vi igen. 🖤

Gillar

Kommentarer

Den blev som ny

Den här stolen fick jag syn på när jag lite snabbt gick in i maskinhallen för att titta efter pappa, men istället hittade jag stolen och den fick jag ta. Tänkte att med lite färg så blir den som ny och jag började slipa den senare på kvällen.
Har massa färg över sen jag målade om skåpet som står inne på kontoret (köpte lite extra för jag tycker att den är så fin!), så den använde jag igen och efter första lagret förstod jag att den nog skulle behöva målas minst två lager till.
Efter tre lager färg var den färfigmålad, fast i ljuset syns det däremot att jag behöver pensla på lite till på några ställen, men för nu får det duga. Jag ska ha den uppe i sovrummet som en klädstol och jag måste ju försöka hålla den fri från kläder så den syns såklart. Ett knep som kanske funkar för att hålla rummet fritt från kläder. Eller så blir den just det, en stol full med kläder, men äsch då får det bli så. Det är svårt det där med plagg som man har använt en gång, som man inte behöver tvätta, men som man heller inte vill lägga in i garderoben bland alla rena kläder. Har ni samma i-lands problem? Hamnar de på golvet eller på en stol kanske?
Visst blev den som ny? Är så nöjd över den och att det hela blev gratis känns ju bra för plånboken.

Kram & ta hand om er!🖤

Gillar

Kommentarer