Godmorgon-hon har blivit galen

Efter en lång jobbvecka går jag nu på en ledig helg och den här fredagsmorgonen har varit så efterlängtad.
Jag tog en ofrivillig, fast väldigt välbehövlig sovmorgon och har precis ätit frukost. Solen skiner och jag ska klippa gräsmattan, sen ska jag slänga mig i solstolen en stund.

För några dagar sen åkte mamma & jag till morfar för att hälsa på hela dagen. Vi hann med mycket och det blev en minst sagt mysig sommardag med god mat & fika. Med oss hem hade vi krukor och växter efter ett besök hos en trädgårdshandel. Det fanns mycket fint kan jag lova, men jag lyckades hålla i plånboken och fick med mig några villbehöver saker bara. Hehe. Allt ska upp till balkongen och nu verkar det som att solen är tillbaka några dagar, så jag får visa hur det ser ut däruppe. Här fick ni lite hintar om vad som ska upp dit sen.

Lilla Selma (också kallad semlan) blev kastrerad förra veckan och vi tänkte att hon skulle bli lugnare, men jisses hon har blivit galen. Hon är överallt och ingenstans, framförallt mot kvällen. Kanske för att hon har en sån längtan efter att få springa ute igen. Emellanåt är hon så gosig så, men sen springer hon och klättrar/hänger på räcket eller ribbstolen igen. Tok-fia.

Önskar er en fin fredag och en härlig helg!🖤

Gillar

Kommentarer

Men det blev ju helt okej

Hörni, jag är klar! Nu har jag sytt en lampskärm för hand och raksömmen blev inte det minsta rak, men så får jag påminna mig själv om att jag inte har sytt på flera år. Jag kom ju knappt ihåg hur man fäster en tråd, så nu får jag vara nöjd för det blev ju helt okej ändå. 


Tyvärr har jag ingen förebild på hur lampan såg ut innan jag bytte tyg, men den var glansig och vit. Efter omröstningen som jag hade, så var det faktisk inte det här ljusa tyget som vann, utan det var det lite mörkare. Precis när jag skulle beställa hem det mörka, så ändrade jag varukorgen till det ljusa och tur var nog det. Annars hade det nog blivit lite för grått här inne. Tänkte att jag kan klä om stolarna i det mörka tyget sen istället, för jag gillade det med. 

Nu vet jag hur man klär om en lampa, så till nästa gång räknar jag med en raksöm och kanske att jag ska använda mig av en symaskin då. Allt som allt kostade det här mig 139 kr. Vilket kap va?

Ha en fantastisk onsdagskväll!🖤 

Gillar

Kommentarer

Fredagsmys runt hörnet

Hej på er!

Jag höll tummarna för att tyget till lampan skulle hinna komma idag, men det kommer nog på måndag istället. Då har jag nått att se framemot och en helt vanlig måndag kommer bli kanonrolig! Vilket tyg jag valde får ni se när lampan är klar tänkte jag.

Det är fredag och jag väntar på att Edvin ska komma hem. Sen hoppas jag på popcorn framför en bra film och om rabarberna i trädgården ser ätbara ut, så ska jag slänga ihop en rabarberpaj med hemmagjord vaniljsås till. Jisses va det var längesen och det som är så himmelsk gott också!
Ta hand om er i helgen och ha en fantastik fredagskväll!


Gillar

Kommentarer